Gebruik de code op je inlogfolder om van start te gaan
Inloggen
Inloggen
Terug naar shop

Geen producten aanwezig

Login om te bestellen
Afrekenen

Let op:
U krijgt de afbeelding geleverd zoals u het boven ziet.

Vurenhout 40x60 Staand

Je foto wordt rechtstreeks geprint op een uit meerdere losse planken opgebouwde montage, welke door ons, voorafgaand aan het printen, voorzien is van een Whitewash laag.

Het Foto-op-Hout-paneel is een natuurproduct en dat blijf je gelukkig zien: houtstructuur, nerven, oneffenheden en noesten blijven zichtbaar. 
Doordat hout altijd blijft werken, kunnen na verloop van tijd de noesten, nerven en oneffenheden ook veranderen, donkerder van kleur of groter worden bijvoorbeeld. Dit is een deel van de charme van het product en kunnen wij niet veranderen. Ook zijn reclamaties op het hout niet mogelijk.

Wij adviseren een Foto op Hout niet boven een verwarming te hangen, dit kan de kans op scheurtjes vergroten.

Het paneel wordt aan de achterzijde voorzien van een solide ophangsysteem.

Hout is een natuurproduct en geen enkel exemplaar is daardoor hetzelfde. De formaten zijn een plusminus-aanduiding en bij benadering het daadwerkelijke formaat. (afwijkingen kunnen enigermate ontstaan door de breedtes van de planken).

Wij zullen uw foto alvorens deze op het hout te printen, waar nodig, voor u herpositioneren en zoveel mogelijk letten op belangrijke delen, zoals ogen, zodat deze niet precies op de naden zullen vallen.